Contour mouse, langaton

Contour Mouse Wireless – koska käsiä on eri kokoisia

Contour Mouse on ergonominen tietokonehiiri, joka tukee kättä niin, että se rentoutuu. Hiiri sopii pieni- ja isokätisille sekä oikea- ja vasenkätisille. Contour Mouse yhdistää ergonomian ja tehokkuuden ihanteellisesti, ja siitä on saatavilla viisi kokoa. Saatavilla sekä oikea- että vasenkätisille
Valikoimassa on useita kokoja oikea- ja vasenkätisille, joten löydät helposti juuri omalle kädellesi sopivan Contour Mouse -mallin. Hiiren käytössä on tärkeintä, että asento on rento ja että sormet eivät koukistu liikaa, koska se kuormittaa kättä ja rannetta liikaa ja voi aiheuttaa hiirikäden.

Kolme yhtä suurta painiketta

Contour Mouse -hiiressä on viisi painiketta, muun muassa kolmas täysikokoinen painike keskellä. Kolme tärkeintä painiketta ovat muodoltaan pitkiä, jotta sormet lepäävät painikkeiden päällä ja voit napsauttaa painikkeita suorin sormin ja pienin pehmein liikkein sormia taivuttamatta.
Peukalo lepää keinupainikkeen ja eteenpäin/taaksepäin-painikkeen välissä Contour Mouse -hiiren sivulla. Teknologia kehittyy nopeasti, mutta kätemme eivät Contour Mouse tuli markkinoille vuonna 1995. Sitä ennen olimme testanneet yli 120 erilaista mallia, jotta löysimme täydellisen muotoilun juuri sinun käsiäsi varten. Hiiri esiteltiin nimellä Perfit Mouse – lyhenne Perfect Fitistä. Vaikka teknologia kehittyy nopeasti, kätemme eivät muutu. Siksi olemme vaalineet Contour Mouse -hiiren ihanteellista muotoilua, joka auttaa vähentämään lihasvammoja, kuten rannekanavaoireyhtymää ja jännetuppitulehdusta, joita hiiren toistuvat liikkeet aiheuttavat.

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: