HILO-sermiratkaisut

HILO – Toimiston joustava sermiratkaisu

Muutos, uudelleen järjestys vai yksinkertaisesti pyrkimys parantamaan mahdollisuuksia työskennellä tehokkaasti olemassa olevassa toimistoympäristössä?

HILO sermiratkaisu ei tee kompromisseja, vaan se on suunniteltu pienempiäkin yksityiskohtia myöten, kasvattamaan tuottavuutta ja lisäämään työviihtyvyyttä.

HILO on vankka ja hyvin suunniteltu sermiratkaisu, joka on rakennettu huolellisesti. Sisämitaltaan sermi on 108cm syvä, jolloin koko ihmisen ympärillä oleva työtila hyödynnetään maksimaalisesti. Materiaalit ja mitat tarjoavat parhaat mahdolliset äänen ja visuaalisen kuvan suojausominaisuudet sekä näytön takana että hyvän akustisen ympäristön koko huoneessa.

Ainutlaatuinen kokonaisuus ja tinkimätön muotoilu yhdistävät yksilölliset tarpeet. HILO sermiratkaisulla saavutetaan häiriöttömän ja avoimen toimiston parhaat edut. HILO sermi on helppo säätää vuorovaikutuksesta, äänenvaimennettuun yksityisyyteen, napin painalluksella. Hilo on täysin irrotettu pöydästä.

ISO-testattu äänenvaimennus

Hilo sermin 20mm:n äänieristys on valmistettu kierrätetyistä PET pulloista, jota ympäröi 6mm:n puukehys molemmilla puolilla. HILOssa yhdistyvät tehokas äänieristys ja äänenkäytön mahdollisuudet, läpi huoneen.

  • HILO:n ollessa ylhäällä merkitsee se – ”älä häiritse minua nyt!”
  • HILO sermin ollessa alhaalla, mahdollistaa se tehokkaan kommunikoinnin.
  • HILO antaa toimiston pysyä valoisana, hyvin suunniteltuna ja kutsuvana, vaarantamatta merkittävimpien tilanjakajien parhaita ominaisuuksia.

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: