Hima Big Lifter Anti-fingerprint – Anthracite, tyylikäs ja ergonominen laptop-teline

TOIMITUKSET TUOTTEELLE ALKAVAT ARVIOLTA VIIKOLLA 22.

  • Tyylikäs ja ergonominen laptop-teline, valmistettu Suomessa
  • Säädä korkeutta nopeasti ja helposti
  • Patentoitu Puujousi
  • 13 eri korkeutta
  • Kantokyky 8 kg/taso
  • Suomalaista koivuvaneria, antrasiittilaminaatti

Neljästä osasta koostuva Hima Big Lifter laptop-teline on helposti kasattava ja siirreltävä.  Säädä työskentelykorkeus mieleiseksi nopeasti ja helposti. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta tuotteen käyttö on mukavaa sekä tehokasta ja se muuttaa minkä tahansa kiinteän pöydän seisomatasoksi hetkessä!

Big Lifter nostaa läppärityöskentelyn ergonomian seuraavalle tasolle. 13 eri korkeuden ansiosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan työskentelyasennon! Nosta läppärisi korkeammalle Big Lifterin tasolle, jotta näyttö on ergonomisella korkeudella. Sijoita näppäimistö ja hiiri alemmalle tasolle ja säädä se sopivaa korkeuteen.

Tuote on valmistettu kestävästä suomalaisesta koivuvanerista, joka on laminoitu. Materiaalit ovat suunniteltu siten, että tuote kestää pitkään ja se on helppo ja nopea pistää kasaan työskentelyn jälkeen. Käytön jälkeen säilytys esimerkiksi kaapissa/komerossa on helppoa, koska se ei vie paljoa tilaa.

Big Lifterin jalkalevyssä on innovatiivinen patentoitu Puujousi, joka tekee tuotteen käyttämisestä turvallista ja mukavaa. Puujousi™ lukitsee jalkalevyn runkoon varmasti kiinni, joten voit huoletta siirrellä tuotetta pitäen kiinni vain runkolevystä. Jalan voi kiinnittää molemminpuolisesti, joten oikea- ja vasenkätisen käyttäjän on helppo tehdä se.

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: