Humantool-Foot Roller jalkatuki

Foot Roller -jalkatuen pyöreän putken päällä voit tehdä keinuvaa, pumppaavaa liikettä jalkaterälläsi tai ihan vain lepuuttaa jalkojasi. Pumppaava liike parantaa tehokkaasti jalkojen paluu verenkiertoa, vähentäen samalla puutumista, särkyä ja turvotusta. Myös lantion seutu aktivoituu ja selän kuormitus vähenee.

 

  • Jalkaterän liike on pumppu, joka pohjelihaksen avulla hoitaa jalkojen verenkierron. Ilman liikettä veri pakkautuu alas jalkoihin ja aiheuttaa särkyä ja turvotusta. Tämä tärkeä liike syntyy automaattisesti kun liikumme. Istuessa ja paikallaan seisoessa Humantool Foot Roller  on parasta polttoainetta tälle elintärkeälle pumpulle, joka evoluution myötä on meille kehittynyt.
  • Humantool Foot Roller Stand on erinomainen apuväline seisojalle. Jalan vuorottainen lepuuttaminne ehkäisee staattista rasitusjännitystä jalkojen, alaselän sekä lantion alueella. Jalkaterän liike putkimaisen tuen päällä on tehokas pumppu jalkojen verenkierrolle ja aineenvaihdunnalle. Samalla lantio saa hyvän ja rentouttavan neutraaliasennon.
  • Humantool Foot Roller Sit on istujan apu ja ilo. Jalan nosto tuelle helpottaa reisiin kohdistuvaa puristavaa painetta, jonka tuolin etureuna aiheuttaa. Putkimaisen tuen päällä jalkaterän luontainen keinunta ja liike voivat jatkua vaivatta koko päivän. Tämän ansiosta olo on kyin kävelylenkin jälkeen, ei turvotusta eikä särkyä. Samalla alaselkä ja sellkä saavat liikettä ja rentoututuvat
  • Saatavilla 2 eri versiota:

Istujille: Korkeus 9 cm ja pituus 50 cm, paino 2 kg

Seisojille: Korkeus 15 cm ja pituus 80 cm, paino 3 kg

  • Väri: hopean harmaa alumiini
  • Valmistettu Suomessa

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: