Logic-400 työtuoli

Logic 400 -työtuolissa on korkea selkänoja sekä ilmapumpulla säädettävä ristiseläntuki. Se on suunniteltu pidempiaikaiseen istumiseen ja sen napakka istuin auttaa säilyttämään lantion asennon hyvänä sekä tukee ergonomisesti liikkeitä eri työtehtävissä.

 

Logic 400 -työtuolin keinutoiminnossa säädetty istuinkulma säilyy silloinkin, kun keinuliike vapautetaan rentouttavaan liikkeeseen. Keinun vastus on säädettävissä ja selkänoja antaa hyvän tuen myös eteenpäin kallistuvassa työasennossa.

 

Logic 400 -työtuolin verhoilun alla oleva ilmava villakerros tasaa ja kuljettaa lämpöä sekä kosteutta saaden aikaan ylellisen istuinmukavuuden.

 

Logic on ergonominen, muuntelukykyinen ja helppokäyttöinen työtuolisarja. Tuolien keskeisissä säädöissä on opastavat symbolit, joka tekee niiden käytön helpoksi. Tuolien toiminnallisen ergonomian perustana on muotoilu, käytettävyys ja liike.

 

Säädöt ja ominaisuudet:

Istuimen korkeuden, kallistuskulman ja syvyyden portaaton säätö, selkänojan korkeuden ja kallistuskulman portaaton säätö, keinu ja sen portaaton lukitus, käsinojien korkeuden, kulman ja syvyyden sekä leveyden säädöt.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: