MouseTrapper 2.0+

Päivitetty versio, joka vähentää kuormitusta entisestään ja joka on helppo puhdistaa desinfiointiaineella. 

Advance 2.0+ on premium-malli myyntimenestyksestämme Advance 2.0 hiiriohjaimesta. Siinä on Advance 2.0:n tavoin peräti kuusi ohjelmoitavaa painiketta, mutta sen ylellisemmät rannetuet on valmistettu helposti desinfioitavissa olevasta, miellyttävän pehmeästä PU-materiaalista. Advance 2.0+ on saatavana mustana, valkoisella korostusvärillä.

Advance 2.0+:n edut 

Mousetrapper Advance 2.0+ on myyntimenestys Advance 2.0:n päivitetty versio. Siinä on Advance 2.0:n tavoin peräti kuusi ohjelmoitavaa painiketta, mutta sen rannetuet ovat ylellisempiä Mousetrapper Primen tavoin. Kuormitusta vähentävät rannetyynyt voi pyyhkiä helposti puhtaiksi pintadesinfiointiaineella. . Kestää desinfiointiaineita, joiden alkoholipitoisuus on jopa 85%. 

Kuuden ohjelmoitavan painikkeen ansiosta Mousetrapperista saa juuri sellaisen kuin haluaa. Lataamalla MT Keys -ohjelmiston voit helposti muuttaa painikkeiden toimintoja sekä lisätä vakiotekstejä, käyttäjäprofiileja sekä monia muita asioita. MT Keys on saatavilla sekä Mac- että PC-tietokoneille. 

Advance 2.0+:ssa on myös taitettava näppäimistöalusta, jonka ansiosta Mousetrapper sopii hyvin sekä superohuille näppäimistöille että vähän paksummille vakionäppäimistöille. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: