Toimiston kalusteet

UAB “Narbutas Furniture Company“ vastuullisesti suunnittelee ja valmistaa toimistokalusteita, tarjoten mahdollisuuden valita standardeja tuotteita sekä mittatilaustuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Yli 20 vuoden kokemus toimistokalusteiden valmistamisesta ja yhteistyö eurooppalaisten suunnittelijoiden kanssa ovat tekijöitä, jotka takaavat kalusteiden laadun ja eksklusiivisuuden. Narbutas Furniture Company tarjoaa laajan valikoiman pöytiä, tuoleja, säilyttimiä, oleskelu- ja taukotilojen kalusteita sekä useita erilaisia akustoivia ratkaisuja sermeistä kalusteisiin.

Tämän päivän työskentely tapahtuu hyvin usein tietokoneella, paikallaan istuen. Kehomme ei ole kuitenkaan suunniteltu sitä varten. Useilla tutkimuksilla on todistettu, että jokapäiväisellä monen tunnin staattisella istumisella ja paikallaan olemisella, on negatiivisia vaikutuksia henkisesti ja fyysisesti, sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Onneksi ratkaisu tähän on simppeli. On suositeltavaa, noudattaa yksinkertaista sääntöä päivittäin – liikkua – mitä varten kehommekin on rakentunut. Narbutakselta löydät useita tuotteita tukemaan tätä yksinkertaista sääntöä!

Nykyään avotilatoimistot ovat enemmän ja enemmän suosittuja. Tämä helpottaa työntekijöiden välistä kommunikaatiota ja optimoi tilojen käyttöä. Toisaalta se tuo mukanaan myös negatiivisen ominaisuuden – melun. Tähän haasteeseen Narbutas tarjoaa erittäin laajan valikoiman akustoivia tuotteita, jotka ratkaisevat melun aiheuttamia häiriöitä tehokkaasti avotiloissa. Akustoivat sermit ovat täydellinen valinta luoda yksilöllisempiä tiloja myös isoihin toimistoihin. Vapaasti seisovat tai esimerkiksi pöytiin kiinnitettävät sermit luovat yksityisyyttä ja vähentävät melua, mutta jättävät mahdollisuuden nähdä kollegat ja kommunikoida ilman rajoja.

Tutustu laajaan kalustevalikoimaan osoitteessa: www.narbutas.com

 

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Muut tuotteet tuoteryhmässä toimiston kalusteet
    Kysyttävää? Ota yhteyttä: