Universal kyynärvarsituki

Lisää mukavuutta ja vähemmän kuormitusta!

Voidaan käyttää yhdessä kaikkien näppäimistöjen ja tietokonehiirenkanssa
Miksi työnteon muka pitäisi väsyttää? Nyt voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti tarvitsematta jatkuvasti
miettiä asentoasi. Hyvä kyynärvarsituki vähentää merkittävästi niskaan, selkään, käsivarsiin ja ranteisiin kohdistuvaa lihasjännitystä.
Neutraali työasento tuo mukavuutta Paljon tietokoneella työskentelevän on tärkeää pyrkiä pitämään asentonsa neutraalina – mikä helposti unohtuu, kun keskittyy käsillä olevaan tehtävään. Nyt voit automaattisesti säilyttää ergonomisen työasennon, jossa ranteiden kulma suhteessa näppäimistöön pysyy oikeana, työskentelitpä istuen tai seisten.

Kevyt ja mukautuva

Kyynärvarsituki tarjoaa nopean avun, sillä se on helppo kiinnittää ja sopii kaikenlaisiin työpöytiin, joiden paksuus on 0,5–3 cm. Tuki on helppo desinfioida alkoholilla, mikä auttaa pitämään työpisteen hygieenisenä.
Helpotusta ja mukavuutta

Vartalon liikkeitä pehmentävä lisävaruste auttaa sinua keskittymään työhösi. Kyynärvarsituki tarjoaa tehokasta helpotusta ja voi vähentää merkittävästi koko ylävartaloon kohdistuvaa jännitystä. Onko sinulla kapea työpiste, joka vaikeuttaa ergonomisen työasennon löytämistä? Kyynärvarsituki laajentaa käytettävissä olevaa pinta-alaa, joten voit työskennellä mukavasti myös pienissä tiloissa.

Ominaisuudet:

  • Kapein kohta 6, cm
  • Levein kohta 60,6 cm
  • Syvin kohta 29 cm
  • Materiaalina keinonahka, desinfioitavissa
  • Takuu 2 vuotta
  • Tuotekoodi: UNIVERSAL-AS

 

 

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: