RollerMouse Red Wireless

Freedom of movement!

RollerMouse Red Wireless ja Red plus Wireless -hiiressä suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota hiiren tarkkaan hallittavuuteen. Langaton liitäntämahdollisuus takaa hyvän liikkumavapauden. Jos työpaikallasi on liikkuva istumajärjestys tai jos vaihtelet eri työpisteiden välillä, uusi langaton hiiriversio kulkee kätevästi mukanasi ja tarjoaa lisäksi kaikki Contour RollerMousen edut. Jos vietät runsaasti aikaa tietokoneella, hyvällä työasennolla on oleellinen merkitys. Keskitetty hiiri, kuten Contourin RollerMouse, vähentää tietokoneella työskentelyn kuormittavuutta.

 

Palkittua ja joustavaa muotoilua

Contour RollerMouse Red- ja Red plus -hiiressä on palkittu alumiinikotelo. Tämä harjatusta alumiinista valmistettu kotelo, jossa on hienot punaiset yksityiskohdat, tuotiin markkinoille ensimmäistä kertaa vuonna 2013, jolloin se voitti Red Dot -muotoilupalkinnon. Langaton hiiri auttaa pitämään työpöydän siistinä, eikä kaapeleista ole vaivaa.
Mukavaa ja tuottavaa työskentelyä

RollerMouse Red Wireless -hiireen on saatavilla erilaisia ranne- ja kyynärtukia. RollerMouse Red Wireless mukana toimitetaan lyhyt rannetuki, joka sopii lyhytkätisille ja niille, joilla on vain vähän tilaa työpöydällä. RollerMouse Red Wireless -hiiren leveä rannetuki on syvä ja matala. Sen päällä ranne lepää paremmassa kulmassa myös isokätisillä käyttäjillä. Voit mukauttaa hiiren omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja sen intuitiivisten ja älykkäiden ominaisuuksien avulla opit nopeasti työskentelemään entistä ergonomisemmin, jolloin työskentelystä tulee tuottavampaa.

Laaja ulottuvuus ja hyvä tarkkuus

Käytätkö työssäsi useita tai suuria näyttöjä ja tarvitset yksilöllistä mukautusta? Silloin RollerMouse Red Wireless ja Red plus Wireless ovat juuri se, mitä tarvitset. Mitä leveämpi työskentelyala on, sitä tärkeämpää on osoittimen ulottuvuus ja sitä myötä myös nopeus. Näitä molempia on helppo säätää RollerMouse Red -tuotesarjan hiirissä. Nyt sinun ei enää tarvitse kuormittaa itseäsi. Vakaa ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, helpottaa kohdistimen liikuttelua ja napsauttamista tarkasti. Paremman tarkkuuden ja hallinnan ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin – väsymättä.

Tärkeimmät tuotetiedot:

• kopioi- ja liitä -painikkeet.
• säädettävä osoittimen nopeus (600 – 2800 dpi).
• automaattisesti määrittyvä ohjaustangon ulottuma.
• 8 painiketta, joista 6 ohjelmoitavissa.
• vieritystangon leveys 300 mm.

Takuu: 2 vuotta

 

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: