Rollermouse Red

RollerMouse Re:d -tietokonehiiren runko on valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta. Tämä ei ainoastaan takaa täysin uudenlaista lookia vaan tekee hiirestä entistä tukevamman ja ergonomisemman. Myös kursorin hallinta on entistä täsmällisempää ja vaivattomampaa. RollerMouse Re:d on virtaviivainen sekä kestävä, ja sitä on helppo käyttää aina ja kaikkialla.

Ennennäkemätöntä tarkkuutta

RollerMouse Re:d -tietokonehiiren myötä esittelemme täysin uuden ohjausteknologian. Tämä takaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja täsmällisyyden. Sensori on sijoitettu tangon sisälle suojaten sitä pölyltä ja lialta. Näin ollen se tarjoaa kaikkien aikojen luotettavimman ja tarkimman hiirityöskentelyn. Kaksoislasersensorit mahdollistavat tehtävien toteuttamisen tehokkaasti ja turvallisesti.

Vaivatonta hallintaa

Paranna hallittavuutta ja vähennä rasitusta uuden, huippukehitellyn rullahiiren avulla. Paksummalla ohjaustangolla varustettu rullahiiri ei ole vain helpommin hallittava, vaan se myös tuntuu upealta. Jotta käyttökokemus olisi entistä miellyttävämpi, olemme muuttaneet mekaanisen hiiren napsautuksen virtuaaliseksi, digitaaliseksi napsautukseksi. Tämä antaa käyttäjälle saman vastareaktion tunteen ja hallinnan napsautettaessa, mutta ilman vastavoimaa. Tämä ehkäisee jopa pienimmätkin rasitusvammat.

Helppo käyttää ja omaksua

Uusi tietokonehiiri siirtää suorituskyvyn sormenpäille, tarjoamalla laajemman tuen ranteille. Tämä tekee siitä sekä helppokäyttöisemmän että vakaamman ja tarkemman. RollerMouse Re:din avulla keskihiiren hyödyistä pääsevät nauttimaan nyt myös CAD- ja muita designohjelmia käyttävät ammattilaiset.

 

 

 

 

Pyydä ilmaiseen koekäyttöön!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: