Mousetrapper tuotteet

Fight the Pain
Ruotsalainen keksijä Rolf Strömberg julkisti ensimmäisen Mousetrapperimme vuonna 1994. Menestystuotteen, joka on tänä päivänä hiiriohjaimien Pohjoismaiden markkinajohtaja ja tulossa myös muille markkina-alueille. Tänä päivänä me, samoin kuin useimmat muut ergonomia-asiantuntijat ja työfysioterapeutit tiedämme, että näyttöpäätetyöskentelystä aiheutuvia kipuja voidaan välttää.

Mousetrapper hiiriohjain-tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa, ja olemme ylpeitä siitä, että koko prosessi on täysin omassa hallinnassamme.

Designia yksinkertaisempaan arkeen
Design on meille yksi tärkeimmistä osa-alueista. Näyttävän designin ansiosta tuotetta haluaa käyttää, ja toiminnallinen design auttaa käyttäjää. Me Mousetrapperilla työstämme jatkuvasti kumpaakin osa-aluetta, ja pyrimme aina saamaan aikaan esteettisesti mahdollisimman puhuttelevia tuotteita – luonnollisesti toiminnallisuudesta tinkimättä. Juuri toiminnallinen design auttaa käyttäjää parhaiten. Yli 25 vuoden kokemus…
Me tiedämme mistä puhumme. Olemme heti alusta asti pyrkineet määrätietoisesti kehittämään alaa. Pyrimme fiksuilla innovaatioilla ja eturivin tekniikalla olemaan askeleen edellä ja saamaan aikaan seuraavan sukupolven ergonomisia hiiriohjaimia.